Varaa aikasi

Siirry ajanvaraukseen

Elixir-Fysiosta saat monipuolista fysioterapiaa ja yksilöllistä valmennusta tarpeidesi mukaan, olitpa sitten huipulle tähtäävä urheilija tai parempaa kuntoa ja työssäjaksamista tavoitteleva toimistotyöntekijä

HI-EMT -kehonmuokkaus/palautuminen

HI-EMT on uusi MMS (Magnetic Muscle Stimulation) laite kehonmuokkaamiseen, joka tuhoaa rasvaa ja kehittää lihaksia samanaikaisesti. HI-EMT supistaa lihaksia yli sen, mikä on mahdollista normaalin harjoittelun kautta, mikä antaa paremman lihasvasteen ja kiihdyttää myös rasvasolujen rikkoutumista. Rikkoutuneista rasvasoluista vapautuvat lipidit muuntuvat verenkierrossa olevien fagosyyttinen toimesta verensokeriksi ja näin rikkoutuvien rasvasolujen energia poistuu kehosta normaalin metaboliikan avulla.

MMS prosessi toimii ohjaamalla voimakkaasti fokusoitua sähkömagneettista energiaa hoidettavalle alueelle, pakottamalla lihakset supistumaan 100%:sti niiden kapasiteetista ja pitämällä supistusta yllä jopa kuusi sekuntia kerrallaan. Erilaiset valmiiksi ohjelmoidut hoito-ohjelmat mahdollistavat helpon, tehokkaan ja monipuolisen harjoittelun. Normaalikuntoinen henkilö, riippumatta siitä kuinka vahva hän on, voi supistaa tahdonvaraisesti lihaksensa noin 30-35%:a niiden maksimikapasiteetista ja vain sekunnin murto-osan ajan kerrallaan. Vasteena näihin lihassupistuksiin, lihas rekonstruoi itsensä hajottamalla soluja, jotka lepovaiheessa jakautuvat ja kasvattavat sekä vahvistavat lihasta.

Käyttöaiheita mm:

 • lihasrepeämät/-revähdykset
 • krooniset selkävaivat
 • lihaskivut
 • lihasheikkoudesta johtuvat toimintahäiriöt
 • kehonmuokkaus
Hi-EMT

Kuntoutus, aktivointi ja vahvistus

MMS hoitomenetelmä on alun perin kehitetty vammoista toipumiseen ja lihasten nopeutettuun kuntoutukseen ja vahvistamiseen erilaisten onnettomuuksien ja leikkausten jälkeen. MMS mahdollistaa lihasten tehokkaan harjoittamisen myös silloin, kun normaalille liikunnalle on esteitä, kuten esimerkiksi nivelvammat ja leikkaushaavat jne. MMS toimii hyvin myös hermoratojen ja heikentyneen verenkierron elvyttämisessä.

HIFEM tutkimuksia on tehty sekä kehonmuokkauksesta että kuntoutumisen seurannassa: HIFEM on kliinisesti testattu turvallisuuden ja tehon varmistamiseksi seitsemässä riippumattomassa yhdysvaltalaisessa kliinisessä tutkimuksessa. Terveillä potilailla tehdyissä kliinisissä tutkimuksissa saavutettiin keskimäärin seuraavat tulokset kehonmuokkauksen osalta:

 • 19% rasvan väheneminen
 • 4 cm:n pienentyminen vyötärön ympärysmitassa
 • 16% lihasmassan kasvu
 • 11% vatsalihasten erkanemisen väheneminen synnyttäneillä naisilla
 • Rasva-aineenvaihdunnan lisääntyminen viisinkertaiseksi (apoptoottinen indeksi nousi hoidon jälkeen 19%: sta 92%: iin)
 • 80% potilaista todettiin selvästi näkyvä pakaralihasten kiinteytys ja profiilin kohoaminen

Kuntoutuksessa:
Tutkimukset osoittavat esim. lihasvammojen kuntoutumisen nopeutuvan 30-40% verrattaessa ilman HIFEM- hoitoa tapahtuvaan kuntoutumiseen. Lisäksi sekä kroonisten että akuuttien selkäkipujen yhteydessä on todettu HIFEM-hoidon aktivoivan sekä syviä selkä- että vatsalihaksia, jotka ovat olleet inaktiivisia selkäkivun vuoksi. On myös näyttöä sekä hermoston että lihasten nopeammasta regeneraatiosta loukkaantumisen jälkeen.

Alla linkkejä tutkimuksiin: