Varaa aikasi

Siirry ajanvaraukseen

Esittely

Elixir-Fysion tiimi

Elixir-Fysio on vuonna 2009 perustettu fysioterapiayritys, jonka keskeisenä ajatuksena on asiakkaiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäminen asiakkaan omia vahvuuksia ja valmiuksia korostaen. Teemme kokonaisvaltaisen kartoituksen ja laadimme kanssasi suunnitelman hyvinvointisi tueksi viimeisimpiin tieteellisiin näyttöihin perustuen.  Olemme erikoistunut Liikuntafysiologiaan, urheilufysioterapiaan, tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaan sekä manuaaliseen- ja kipufysioterapiaan. 

Fysioterapeutit

Juhani Honkavuoko

Fysioterapeutiksi valmistuin SAMK:sta vuonna 2006, jonka jälkeen olen erikoistunut kipu-, urheilu-, tuki- ja liikuntaelin sekä manuaaliseen fysioterapiaan. Maisteriopinnot olen suorittanut kahdesta yliopistosta Englannissa ja hankkinut työkokemusta sekä yksityiseltä, julkiselta että kolmannelta sektorilta. Myös kansainvälinen opetustyö on tullut tutuksi. Erityisen mielenkiinnon kohteena on kroonistunut kipu ja tähän oleellisesti liittyen tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia manuaalisine vivahteineen.

Tuomas Puisto

Fysioterapeutti ja koulutettu hieroja sekä urheiluhieroja. Yrittäjänä olen toiminut vuoden 2017 tammikuusta lähtien ja kesäkuussa 2022 liityin Elixir-Fysion vahvuuteen. Olen ollut Pesäkarhujen superpesisjoukkueen matkassa vuodesta 2017 lähtien. Ensimmäiset 6 kautta hierojan roolissa ja nyt fysioterapeutin roolissa. Olen myös Porin Karhujen mukana ja toimii joukkueessa fysioterapeuttina ja toisena fysiikkavalmentajana Juhanin kanssa. Vahvuudet löytyvät Tuki- ja liikuntaelin fysioterapiassa, urheilufysioterapiassa sekä manuaalisessa fysioterapiassa. Kiinnostuksen kohteena myös suorituskykyvalmennus.

Pirkitta Marjanen

Olen Pirkitta Marjanen, valmistuin SAMK:sta joulukuussa 2023 fysioterapeutiksi. Intohimo fysioterapiaan on syttynyt oman urheilu-urani kautta. Huippu-urheilu on antanut erinomaisen pohjan ammattitaidolleni. Urheilun kautta olen oppinut myös pitkäjänteisyyttä ja periksiantamattomuutta, jotka näen hyvinä ominaisuuksina myös kuntoutuksen kentällä. Aiempaa työkokemusta minulla on liikunnanohjaus puolelta: olen suunnitellut ja ohjannut juoksukouluja, fysiikkaharjoituksia ja palauttavia harjoituksia.

Tulevaisuudessa tavoitteenani on lisätä tietotaitoani fysioterapian saralla ja suunnitelmissa ovat monet syventävät koulutukset. Tällä hetkellä ajatuksissa on esimerkiksi urheilufysioterapiassa kouluttautuminen.

Elixir-Fysio

Seuraa meitä instagramissa